Fly til Ibiza Spanien

Gyldne dage & kulørte nætter
Flybilletter til Ibiza fra
 • 690 DKK pr. person
 • Fly fra København starter ved 820 DKK
 • Fly fra Billund starter ved 1.000 DKK
 • Fly fra Göteborg starter ved 1.300 DKK
 • Fly fra Hamborg starter ved 890 DKK

Om Ibiza

.

Til trods for at mange mennesker fortsat kommer til ’Den hvide ø’ for at feste igennem, så har Ibiza langt mere at tilbyde. Bag bøssehotellerne og hippiemarkederne venter et kongerige af rolige morgener, mystiske grotter, brolagte gader og berømte solnedgange.

Ser man bort fra fordrukne turister, er der intet på Ibiza, der kan skade dig. Det lokale dyreliv er fuldstændig harmløst.

Når du er kommet vel forbi housemusikken, vil ’Middelhavets Gomorra’ med sikkerhed afsløre sine hemmeligheder. Det gælder især øens centrum med sine saltørkener og klippefyldte charme. Ibizas beboere – en blanding af de oprindelige øboere og hårdtarbejdende udlændinge, der er blevet hængende – elsker deres hjem. Og det er ikke svært at forstå hvorfor: Øen vugger til sin helt egen rytme.

Ifølge legenden er den kystnære ø ‘Es Vedra’ stedet, hvor Odysseus mødte de morderisk forførende sirener.

Hvordan er vejret i Ibiza i juli?

 • Temperatur 21-30 °C
 • Dage uden regn 28-
 • Gnsntl. nedbør 8 mm
 • Dage med sne 0

Demografi

 • Befolkning 133K
 • Lokaltid :
 • Valuta Euro

Gode hoteller i Ibiza

Spændende steder i Ibiza

Om Ibiza

Ibiza er kendt over hele verden for sit legendariske natteliv. Unge flyver til Ibiza for at møde ligesindede og slå sig løs på den elektroniske dance-scene. Men øen har også en enestående kulturel historie og pittoreske landskaber, der er værd at gå på opdagelse i.

Den lille beleariske ø har en fantastisk beliggenhed i Middelhavet – den er en naturskat af rustikke landskaber, små vige, krystalklart vand og et mildt klima med solskin næsten hele tiden. 210 kilometer kyststrækning garanterer en maritim atmosfære, der er perfekt til solbadning og lange eftertænksomme gåture. Det øger dog fornøjelsen at gå på opdagelse i det smukke landskab.

Når solen går ned, går det berygtede Ibiza-natteliv i gang med en sand eksplosion af elektronisk musik i de seneste trends inden for house og trance. Den endeløse fest gør Ibiza enormt populær hos den unge generation, som både nyder natklubberne og det summende gadeliv om aftenen.

På trods af Ibizas popularitet er der ikke mange, der ved, at Ibiza faktisk er udnævnt til verdensarv med adskillige fængslende kulturelle og historiske sights. Blandt andet kan man opleve den fønikiske bosættelse Sa Caleta i Ibiza Town, den gamle by Eivissa og den store kirkegård ved Puig des Molins.

Hvis du leder efter underholdning, er Ibiza Town det helt rigtige sted. Den øvre bydel Dalt Vila har brolagte gyder, spansk arkitektur, farverige markeder og charmerende restauranter. Tag til Ibiza Havn for at nyde aftensmaden med udsigt og måbe over den eksklusive række af superyachter. Hvis du bliver og går på opdagelse i Ibiza Town om natten, vil du opleve en fest, der sandsynligvis vil overgå alt, hvad du nogensinde har oplevet.

Beklager, informationen er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk

Feedback
Cookies
momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse
Læs mere